Afspraak maken

Auto met gas en rem aan het stuur

Motogas aan het stuur

Een motogashendel nabij het stuur zorgt ervoor dat de chauffeur kan accelereren door een eenvoudige draaibeweging, die gelijkaardig is aan gasgeven op een moto. De motogashendel zit niet in de weg en kan verwijderd worden. Aangezien de initiële besturingen blijven behouden, kan elke andere chauffeur de auto bedienen zonder gebruik te maken van de aanpassing.

Vraag meer informatie

Gashendels achter het stuur

Aan de hand van 2 gashendels (links en rechts van het stuur) kan de chauffeur eenvoudig gasgeven door 1 of beide hendels neerwaarts te bewegen. De gashendels zitten niet in de weg, en de initiële besturingen blijven behouden. Zo kan elke andere chauffeur de auto bedienen zonder gebruik te maken van de aanpassing.

Vraag meer informatie

Gasring op / onder stuur

De gasring kan onder of boven het stuur geplaatst worden, en laat toe het voertuig eenvoudig, zonder inspanning te besturen. De initiële besturingen blijven behouden, zodat elke andere chauffeur de auto kan bedienen zonder gebruik te maken van de aanpassing.

Vraag meer informatie

Segment gashendel

De segment gashendel zorgt ervoor dat de chauffeur eenvoudig kan gasgeven adhv een trek-beweging. De gashendels zitten niet in de weg, en de initiële besturingen blijven behouden, zodat elke andere chauffeur de auto kan bedienen zonder gebruik te maken van de aanpassing.

Vraag meer informatie

Mechanisch duw-treksysteem voor gas en rem

Bij Aanpassingen Goossens kan je ook terecht voor de installatie van een mechanisch duw-treksysteem voor gas en rem. Het systeem wordt rechts van het stuur aangebracht, en zorgt ervoor dat de bestuurder aan de hand van een eenvoudige duw- of trekbeweging kan accelereren of remmen. Het systeem zit helemaal niet in de weg, en zorgt er dus voor dat ook andere chauffeurs de wagen kunnen besturen zonder last te ondervinden van de aanpassing.

Vraag meer informatie

De handbedrijfsrem

De handbedrijfsrem wordt nabij het stuur (links of rechts) geplaatst en laat toe om te remmen door een horizontale druk. De remhendel zit niet in de weg, en de initiële besturingen blijven behouden, zodat elke andere chauffeur de auto kan bedienen zonder gebruik te maken van de aanpassing.

Vraag meer informatie

Tegemoetkoming bij een aanpassing aan het stuur

Indien u graag meer info wil over de tegemoetkoming waar u voor in aanmerking komt kan u altijd contact nemen met iemand van ons team.
Wij begeleiden u graag bij het invullen van uw aanvraag en u kan altijd terecht bij ons voor vragen over uw subsidiedossier.

Voor meer info kan u ook altijd de volgende websites raadplegen:

Website van de Vlaamse overheid
Website VAPH

Product Aantal zitplaatsen

  • Toon meer

Product Brandstof

Locatie

Product Staat van voertuig

Product Transmissie